Категории
Продукти

Картини на животни

Kартина "Галопиращ бял кон"
-55 %
Код: 1215
Обичате картини с коне? В това живописно платно, белият кон е изобразен галопиращ във вихъра си. Този тип изобжрания на коня представлява силата и успеха, но са и символ на постоянство, издръжливост и бързина. Изображението хваща коня в неговия бяг, а тъмната грива и опашка констрастират на бя..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина "Гепард в саваната"
-55 %
Код: 1212
Обичате картини с животни? На вашето внимание, нарисуван един прекрасен екземпляр живеещ в саваната – гепард нарисуван в естествената си среда на фона на спокойното горещо и синьо небе. Величието на най-бързия бозайник е уловено чудесно от художника, в момент, в който гепардът се вперил зо..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина "Гепард господар"
-55 %
Код: 1218
Платното изобразява гепарда в неговата естествена среда, излегнал се върху горещата купчина пясък, но и останал нащрек. В това платно сякаш гепардът замества лъва като господар на саваната, което е подчертано от неговата величествена осанка. Достойнствата в картината не са само в образа на гепарда, ..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина "Кафяв кон"
-55 %
Код: 1211
Малко животни могат да се сравняват с конете като великолепие. Не случайно техният образ в картините редом с благодорниците е символ на богатство и висок ранг. Когато обаче художникът е избрал да нарисува кон, без да го вкара в сюжет, тогава и той, и ние като зрители се любуваме на великолепиет..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина "Кон в бяг"
-55 %
Код: 1217
За хората, които обичат картини с коне, предлагаме един прекрасен образ на бягащ бял кон. В платното белите цветове се смесват с червеникавите и кафяви отблясъци от настилката, като по този начин засилват драматизма в изображението.  Изберете този картината с този прекрасен бягащ кон за дома..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина "Портрет на гепард"
-55 %
Код: 1214
Търсите картини с животни? Току що попаднахте на страхотен портрет на гепард, изрисуван с подобаващо майсторство. Гепардът е най-бързото сухоземно животно на земята, но тук не е показах в неговата природна среда. Художникът е наблегнал на близкия образ на лицето на гепарда, за да покаже красотата на..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина "Портрет на доберман"
-55 %
Код: 1219
Обичате картини с кучета?  Един страхотен пример за портрет на куче порода доберман. Кучетата са символични образи в много картини, но различните породи носят своя собствена символика. Доберманът носи в себе си активен заряд, смелост, бързина. Това са кучета, които внасят баланс в живота и дава..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина "Портрет на куче"
-55 %
Код: 1213
Обичате картини с кучета? Това е чудесен пример за портрет с куче, нарисуван в живописна техника. Художникът е изобразил този голдън ретривър реалистично, но един път вече нарисуван с четка и палитра, образът на животното носи съвсем друг естетически заряд.Страхотна картина за дома, която можете да ..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина "Пудел на червен фон"
-55 %
Код: 1210
Сред най-търсените картини днес са тези с домашни животни, кучета или котки. Това е така, защото образите на домашните любимци, могат да бъдат видени през изразните средства на живописта. На картината е изобразен малък пудел, лишен от цирковата показност, но в по-обикновен и симпатичен вид, разкрива..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина "Слон в зелено"
-55 %
Код: 1221
Хората, които харесват картини с животни няма как да не забележат този интересн подход при представянето на слон на зелен фон. Слоновете са взеизвестен символ на късмет и просперитет. В много култури по света, те са извор на сила, мъдрост, и дълговечна памет.   Картината е подходяща за оф..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина "Слон в синьо"
-55 %
Код: 1220
За почитателите на картини с животни, представяме този портрет на слон в синьо. Слоновете се почитат като символ на късмет, просперитет, унищожител на злото, премахване на препятствия, както и сила, мъдрост, памет и жизненост. Когато образът на слона е представен чрез езика на живописта, тази сим..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина "Слон в цветове"
-55 %
Код: 1224
В не малко култури слонът се възприема като символ на късмет, просперитет, но и носител на сила, мъдрост, памет и дълговечност. Това че слонът в картината излиза изпод разкошната цветна палитра, която оцветява неговата осанка, не отменя символиката на животното, напротив, прави я още по-силна. ..
110.00лв. 49.00лв.
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)

Картини на животни - уникални картини за стена на най-изгодни цени онлайн. Картини с маслени бои, акварели и репродукции на известни художници на тема животни.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието, и анализиране на трафика.