Категории
Продукти

Картини на канава

 Картина две птици амадина
-55 %
Код: 1418
На вашето внимание, картина с птичето амадина, което е от семействовто на врабчетата и живее в Австралия. Това са прекрасни малки птичета, които са застрашени от изчезване. Художникът е уловил тяхната прекрасна украса. Като птичето с червената глава е възрастен мъжки индивид, който се нарича червено..
110.00лв. 49.00лв.
 Картина живопис град край морето
-55 %
Код: 1425
Понякога не е нужно да живеете край морето, за да се насладите на неговата красота. Достатъчно е да погледнете в картината, за да видите как спокойно минава покрай хълмовете, за да стигне до пристана на крайморския град. Червените и бежови къщи контрастират прекрасно с цвета на водата и зелените хъл..
110.00лв. 49.00лв.
 Картина живопис градина с водопад
-55 %
Код: 1438
В платното е изобразена пейзажна сцена, в която се вижда как природата и човешката ръка работещи заедно създават прекрасни творения. В средата на картината тече малкия водопад, който се вие през построените стъпала, а от двете му страни овошни дървета и пищни растения създават живописната атмосфера ..
110.00лв. 49.00лв.
 Картина живопис далечен залез
-55 %
Код: 1430
Един вдъхновяващ морски пейзаж, където погледът се минава межди морските скали и стига далеч където се разиграват последните игри на дневната светлина. Слънцето се скрива зад далечния град и оцветява тъмно сините облаци с огнен залп, който се разпростира надалеч в небесната шир. В морето на преден п..
110.00лв. 49.00лв.
 Картина живопис есенна гора
-55 %
Код: 1439
Есента е безкрайно вдъхновение за художниците, защото предлага съчетание на цветове като никой друг сезон. В картината се вижда точно това. На преден план е кристално синият ручей, който минава между тежките посивели скали. В ниското се виждат още останали зелени дървета, а на заден план е огнената ..
110.00лв. 49.00лв.
 Картина живопис малък водопад
-55 %
Код: 1428
Един минималистичен горски пейзаж, от който лъха свежест и близост с природата. Струята вода пада по камъните директно в малкия ручей. Заленината по камъните издава, че е топлият сезон, но на скрито място в гората, където слънцето трудно прониква. Картината е подходяща за хола, за кухнята, за коридо..
110.00лв. 49.00лв.
 Картина живопис поле със слънчогледи
-55 %
Код: 1433
Едно вдъхновяващо художествено творение с поле от слънчогледи докъдето стигат очите. Над тях обаче небето сякаш с две лица, едното чисто синьо, а другото с горещите цветове на залеза. Слъчногледите са едни от най-изобразяваните растения в живописта, само че тук, не се наслаждавате на едно или д..
110.00лв. 49.00лв.
 Картина живопис пролетен цъфтеж
-55 %
Код: 1424
Представяме ви една великолепна картина, която показва неописуемата красота на пролетта. Художникът е изобразил розовите клони на цъфналите дървета докъдето стига погледа, а сами те се отразяват в езерцето под тях. Пейзажът е изключително виртуозен като ефект и предлага своя пищен цвят на любителите..
110.00лв. 49.00лв.
 Картина живопис снежна гора
-55 %
Код: 1434
Зимата също разполага със своя чар. Тя се изобразява трудно, но един път пресъздадена в живописното платно, картината създава прекрасна атмосфера. В картината виждате как дълбокият сняг е затрупал горската шир. На заден план е побелялата иглолистна гора, а на преден план самотното дърво, което ще се..
110.00лв. 49.00лв.
 Картина зелено колибри
-55 %
Код: 1429
Картина с една от най-чудните малки птици на земята - колибрито. Този вид се нарича зелено колибри и се вижда от оперението ѝ защо е така. Зеленето телце е продължено от прекрасната лилава опашка, сякаш, за да накара за пореден път художникът да ревнува от въображението на природата. Видът е характе..
110.00лв. 49.00лв.
 Картина пейзаж с бял вълк
-55 %
Код: 1441
Картината съчетава пейзажната живопис и анималистичната живопис в едно. На преден план бял вълк гордо позира върху скала и сякаш с негово позволение получаваме възможност да видим територията, в която сам той се разполага. Погледът продължава към бекрайно синьото езеро, обградено от две планини, а в..
110.00лв. 49.00лв.
 Картина пейзажна сцена с водопад
-55 %
Код: 1442
В много култури водопадът е символ на потока на живота. Художникът е хванал тази символика по чудесен начин в това живописно платно с горски пейзаж и един доста широк водопад. От скалата, от която пада и във вира, в който се влива, виждаме мощната енергия на водата, но и нейната хармония със заобика..
110.00лв. 49.00лв.
Показва 1 до 12 от 402 (34 страници)

Картини на канава - изберете от нашата колекция картини на платно на уникални цени онлайн. Предлагаме картини върху канава при различни техники на изработка - изцяло ръчно рисувани, уникална техника с ръчно надрисуване, автентични репродукции на платно и ръчен релеф, картини на канава от световноизвестни и български художници и още много.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието, и анализиране на трафика.