Категории
Продукти

Градски и архитектурни пейзажи

 Картина улица в стария град
-55 %
Код: 1423
Художникът кани зрителя на една разходка по улицата на стария град. Така той ще премине по релефния калдаръм, между цветните къщи и ще попие от чара на стария град, който все повече се превръща само в спомен от отминалите времена. Най-впечатляващи са двете срещуположни розово-виолетови къщи, които д..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина аероживопис "Меандри"
-55 %
Код: 1192
За хората от древноста по тези земи, меандърът е символ. В същността си този природен феномен, при който реката сякаш се вие като змия сред скални възвъшения и гори, символизира вечността и вълнообразния поток на човешкия живот. Картината изобразява този меандър сред зеленина и погледнато сякаш..
110.00лв. 49.00лв.
Абстрактна картина "Айфеловата кула"
-55 %
Код: 1191
Сигурно сте виждали безброй снимки и картини с образа на Айфеловата кула. Едва ли сте я виждали в такъв бял силует, който е избухва в жълто-червена аура. В долната част зеленина и човешкия поток пред кулата сякаш се сливат в едно и загубват лицата си. Нетрадиционният образ ще впечатли всеки ..
110.00лв. 49.00лв.
Живопис мостът на Сан Франциско в черно бяло
-55 %
Код: 1333
Картината изобразява мостът на Сан Франциско с фон самия град в далечината. Черно бялата атмосфера засилва драматичното, но статично състояние на образа. Отличен подарък за дома или офиса, за хора, които харесват архитектурата и градските пейзажи от света. ..
110.00лв. 49.00лв.
Картина  "Възрожденски къщи"
-55 %
Код: 1226
В този нетрадиционен пейзаж с възрожденски къщи, художникът е избрал да нарисува старата архитектура вписана в скалистия релеф. Това прави картината още по впечатляваща и екстравагантна. Това не е традиционен образ с исторически характер. Това е импресия от по-ранни времена, когато няма сведения..
110.00лв. 49.00лв.
Картина градски пейзаж с лодки
-55 %
Код: 1381
Картината изобразява прекрасен градски пейзаж в един от скритите канали на Венеция, в квартала Бурано. За разлика от пищността на града, тук виждаме един разкош от цветове, но скрит погледа на туриста. Художникът обаче е хванал мига само за вас. Картината е чудесен подарък за всеки дом или офис..
110.00лв. 49.00лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)

Картини с градски или архитектурни пейзажи - изберете своята картина за стена на най-изгодна цена онлайн.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието, и анализиране на трафика.