Категории
Продукти

Летни картини / пейзажи

 Картина живопис поле със слънчогледи
-55 %
Код: 1433
Едно вдъхновяващо художествено творение с поле от слънчогледи докъдето стигат очите. Над тях обаче небето сякаш с две лица, едното чисто синьо, а другото с горещите цветове на залеза. Слъчногледите са едни от най-изобразяваните растения в живописта, само че тук, не се наслаждавате на едно или д..
110.00лв. 49.00лв.
 Картина пейзажна сцена с водопад
-55 %
Код: 1442
В много култури водопадът е символ на потока на живота. Художникът е хванал тази символика по чудесен начин в това живописно платно с горски пейзаж и един доста широк водопад. От скалата, от която пада и във вира, в който се влива, виждаме мощната енергия на водата, но и нейната хармония със заобика..
110.00лв. 49.00лв.
 Картина пейзажна сцена с водопад и езерце
-55 %
Код: 1440
Художникът е изобразил една сцена от природата, която е далеч от нашите очи, затова неговото старание да я предаде реалистично е още по-важно. Виждаме как някъде там в гората, има малък водопад, който си пробива път през стъпаловидните скали, за да се слее с изумруденото горско езерце. За почитатели..
110.00лв. 49.00лв.
Картина живопис "Високо в планината" - летен пейзаж
-51 %
Код: 1139
Живописна лятна картина, която пресъздава усещането за спокойствието и тишината сред природата. В далечината са изобразени борови дървета, хълмове и планини, огряни от горещото слънце.Това е чудесна картина за всеки, който обича да е сред природата и да е заобиколен от нея. Подходяща е за декориране..
120.00лв. 59.00лв.
Картина живопис "Изящни цветове" - залез над морето
-55 %
Код: 1088
Морските пейзажи са прекрасен вариант да внесете цвят в дома си. Платното изобразява красотата на залязващото слънце, отразяващо се в леките вълни на морето.Тази лятна картина със залез е разкошен избор ако искате да придадете цвят на помещения като хол или офис...
110.00лв. 49.00лв.
Картина живопис "Лято в гората" - природен пейзаж
-55 %
Код: 1140
Картина с нежен летен пейзаж, която очарова със своята изтънченост и деликатност. Пълната река минава покрай дърветата, отразявайки красотата им в неспиращата вода. Ако търсите произведение на изкуството, което може да придаде цвят на всеки хол, дневна, спалня или офис, тази лятна картина е отл..
110.00лв. 49.00лв.
Картина живопис "Морски полъх" - летен пейзаж
-55 %
Код: 1066
Лятна картина с морски пейзаж, ще пресъздаде приятно лятно настроение във всеки дом и може да бъде поставена в хол, спалня или офис помещение. В картината е загатнато усещането за лек морски бриз, което добавя динамичност в платното.Ако търсите начин да освежите жилището си, добавянето на цвят и инд..
110.00лв. 49.00лв.
Картина живопис "На брега" - летен пейзаж
-55 %
Код: 1097
Една чудесна картина на морски бряг, заобиколен от красива зелена гора. Върху платното се забелязват много нежни и пъстри цветове, които правят картината подходящ избор за всекидневна, хол или офис.Ако търсите как да добавите малко цвят и индивидуалност в офиса или дома си, то тази картина е много п..
110.00лв. 49.00лв.
Картина живопис "Сред природата" - пътека в планината
-55 %
Код: 1095
Пренесете лятното, топло и слънчево настроение във всеки хол или офис със забележителната живописна картина. С наситеността на цветовете и красивите контрасти тази картина природен летен пейзаж ще направи стаите още по-цветни, завършени и уютни...
110.00лв. 49.00лв.
Картина живопис "Топъл лъч" - хълм през лятото
-55 %
Код: 1111
Уникална картина на живописно поле, огряно от яркото лятно слънце. Изберете тази картина с летен пейзаж, която ще бъде идеална декорация за дома, като може да е окачена в хол, кухня или спалня...
110.00лв. 49.00лв.
Картина живопис геометрия на жълт фон
-55 %
Код: 1348
Художникът предлага една цветна задача от големи сини геометрични форми на жълт фон, двете червени тела и бялата линия също допълват интегралното живописно платно.Няма правила, когато става дума за геометрично изкуство. Въпросът е как се чувствате, когато гледате конкретната картина.Подходяща е за с..
110.00лв. 49.00лв.
Картина живопис горски пейзаж
-55 %
Код: 1353
Картината представя великолепен горски пейзаж, като погледът преминава през боровата гора на преден план, зелената поляна в центъра, възвишението зад нея и в далечината планинската верига, която затваря композицията. Свидетел на прекрасната природна гледка е синьото небе, което говори със своята ефи..
110.00лв. 49.00лв.
Показва 1 до 12 от 49 (5 страници)

Картини с летни пейзажи - изберете своята лятна картина с красиви летни пейзажи на най-изгодни цени онлайн. Може да изберете изцяло ръчно рисувани картини с маслени бои, пейзажи на канава, варианти с ръчнен релеф или надрисуване, стъклени картини на тема лято и още предложения директно от ателиетата на авторите. Внесете много лятно настроение и топлина в своя дом с уникалните ръчно изработени картини с масло, акварели и други.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието, и анализиране на трафика.