Категории
Продукти

Картини за хол

Kартина "Абстракция 3" живопис
-55 %
Код: 1197
Много абстрактни картини нямат имена, нямат и тълкувания, за това, което изобразяват. Всичко е до окото на наблюдаващия, който трябва да открите за себе си взаимодействието между цветовете, формите, цялостното внушение. В това платно виждаме как върху хоризонталните линии в бяло, синьо и кафяво, едн..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина "Абстракция 6" живопис
-55 %
Код: 1206
Абстрактно живописно платно, което е издържано в стилистиката на най-добрите образци в жанра. Поетичното съчетание на сините цветове с маслено зелени и тъмно нюанси, както и с добавените червеникави и лилави тонове, създават една визуална поема, която поразява сетива със своята завършеност и сам..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина "Балерина след представлението"
-55 %
Код: 1204
За почитателите на балетното изкуство, една прекрасна картина с балерина, която приема овациите на публиката в характерната en pointe стъпка. Нейното ефирно тяло и облекло са осветени от прожекторите, които създават рязък контраст между топлите и студените тонове. Публиката не се вижда, но можем д..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина "Галопиращ бял кон"
-55 %
Код: 1215
Обичате картини с коне? В това живописно платно, белият кон е изобразен галопиращ във вихъра си. Този тип изобжрания на коня представлява силата и успеха, но са и символ на постоянство, издръжливост и бързина. Изображението хваща коня в неговия бяг, а тъмната грива и опашка констрастират на бя..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина "Гепард в саваната"
-55 %
Код: 1212
Обичате картини с животни? На вашето внимание, нарисуван един прекрасен екземпляр живеещ в саваната – гепард нарисуван в естествената си среда на фона на спокойното горещо и синьо небе. Величието на най-бързия бозайник е уловено чудесно от художника, в момент, в който гепардът се вперил зо..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина "Гепард господар"
-55 %
Код: 1218
Платното изобразява гепарда в неговата естествена среда, излегнал се върху горещата купчина пясък, но и останал нащрек. В това платно сякаш гепардът замества лъва като господар на саваната, което е подчертано от неговата величествена осанка. Достойнствата в картината не са само в образа на гепарда, ..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина "Етер в синьо и златисто" живопис
-55 %
Код: 1196
В ефира има цветове, които разглеждаме цялостно, но никога в детайл, никова в тяхната отвъд физическа перспектива. Това платно представя как златистата нишка пробива синия етер и предава на сетивата своите въпроси. Живописните багри не разказват история, но създават едно пространство за съзерцание.П..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина "Кафяв кон"
-55 %
Код: 1211
Малко животни могат да се сравняват с конете като великолепие. Не случайно техният образ в картините редом с благодорниците е символ на богатство и висок ранг. Когато обаче художникът е избрал да нарисува кон, без да го вкара в сюжет, тогава и той, и ние като зрители се любуваме на великолепиет..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина "Кон в бяг"
-55 %
Код: 1217
За хората, които обичат картини с коне, предлагаме един прекрасен образ на бягащ бял кон. В платното белите цветове се смесват с червеникавите и кафяви отблясъци от настилката, като по този начин засилват драматизма в изображението.  Изберете този картината с този прекрасен бягащ кон за дома..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина "Пламъкът на феникса"
-55 %
Код: 1207
Това абстрактно платно изобразява цветовете на жар птицата, на умиращия и възкръстващ феникс – процес съпътстван от пламк и пепел, от игра на горещи цветове и техните контрасти. Насладете се на картината, в която формите са в процес на зараждане от стихийните цветове.Модернистична абстрактна живо..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина "Портрет на гепард"
-55 %
Код: 1214
Търсите картини с животни? Току що попаднахте на страхотен портрет на гепард, изрисуван с подобаващо майсторство. Гепардът е най-бързото сухоземно животно на земята, но тук не е показах в неговата природна среда. Художникът е наблегнал на близкия образ на лицето на гепарда, за да покаже красотата на..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина "Портрет на доберман"
-55 %
Код: 1219
Обичате картини с кучета?  Един страхотен пример за портрет на куче порода доберман. Кучетата са символични образи в много картини, но различните породи носят своя собствена символика. Доберманът носи в себе си активен заряд, смелост, бързина. Това са кучета, които внасят баланс в живота и дава..
110.00лв. 49.00лв.
Показва 1 до 12 от 226 (19 страници)

Модерни картини за хол - голямо разнообразие от картини за всекидневна на уникални цени. Вижте нашата колекция стенни картини подходящи за всекидневна над дивана или над камината. Продажби на големи рисувани картини за стена на хол, оригинални абстракции за модерни дневни стаи или картини с приятни цветни мотиви в сиво, кафяво, бежово, жълто, червено, синьо и още много красиви картини подходящи за хол във всеки стил.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието, и анализиране на трафика.