Категории
Продукти

Картини за хол

 Картина две птици амадина
-55 %
Код: 1418
На вашето внимание, картина с птичето амадина, което е от семействовто на врабчетата и живее в Австралия. Това са прекрасни малки птичета, които са застрашени от изчезване. Художникът е уловил тяхната прекрасна украса. Като птичето с червената глава е възрастен мъжки индивид, който се нарича червено..
110.00лв. 49.00лв.
 Картина живопис град край морето
-55 %
Код: 1425
Понякога не е нужно да живеете край морето, за да се насладите на неговата красота. Достатъчно е да погледнете в картината, за да видите как спокойно минава покрай хълмовете, за да стигне до пристана на крайморския град. Червените и бежови къщи контрастират прекрасно с цвета на водата и зелените хъл..
110.00лв. 49.00лв.
 Картина живопис градина с водопад
-55 %
Код: 1438
В платното е изобразена пейзажна сцена, в която се вижда как природата и човешката ръка работещи заедно създават прекрасни творения. В средата на картината тече малкия водопад, който се вие през построените стъпала, а от двете му страни овошни дървета и пищни растения създават живописната атмосфера ..
110.00лв. 49.00лв.
 Картина живопис далечен залез
-55 %
Код: 1430
Един вдъхновяващ морски пейзаж, където погледът се минава межди морските скали и стига далеч където се разиграват последните игри на дневната светлина. Слънцето се скрива зад далечния град и оцветява тъмно сините облаци с огнен залп, който се разпростира надалеч в небесната шир. В морето на преден п..
110.00лв. 49.00лв.
 Картина живопис есенна гора
-55 %
Код: 1439
Есента е безкрайно вдъхновение за художниците, защото предлага съчетание на цветове като никой друг сезон. В картината се вижда точно това. На преден план е кристално синият ручей, който минава между тежките посивели скали. В ниското се виждат още останали зелени дървета, а на заден план е огнената ..
110.00лв. 49.00лв.
 Картина живопис малък водопад
-55 %
Код: 1428
Един минималистичен горски пейзаж, от който лъха свежест и близост с природата. Струята вода пада по камъните директно в малкия ручей. Заленината по камъните издава, че е топлият сезон, но на скрито място в гората, където слънцето трудно прониква. Картината е подходяща за хола, за кухнята, за коридо..
110.00лв. 49.00лв.
 Картина живопис поле със слънчогледи
-55 %
Код: 1433
Едно вдъхновяващо художествено творение с поле от слънчогледи докъдето стигат очите. Над тях обаче небето сякаш с две лица, едното чисто синьо, а другото с горещите цветове на залеза. Слъчногледите са едни от най-изобразяваните растения в живописта, само че тук, не се наслаждавате на едно или д..
110.00лв. 49.00лв.
 Картина живопис пролетен цъфтеж
-55 %
Код: 1424
Представяме ви една великолепна картина, която показва неописуемата красота на пролетта. Художникът е изобразил розовите клони на цъфналите дървета докъдето стига погледа, а сами те се отразяват в езерцето под тях. Пейзажът е изключително виртуозен като ефект и предлага своя пищен цвят на любителите..
110.00лв. 49.00лв.
 Картина живопис снежна гора
-55 %
Код: 1434
Зимата също разполага със своя чар. Тя се изобразява трудно, но един път пресъздадена в живописното платно, картината създава прекрасна атмосфера. В картината виждате как дълбокият сняг е затрупал горската шир. На заден план е побелялата иглолистна гора, а на преден план самотното дърво, което ще се..
110.00лв. 49.00лв.
 Картина зелено колибри
-55 %
Код: 1429
Картина с една от най-чудните малки птици на земята - колибрито. Този вид се нарича зелено колибри и се вижда от оперението ѝ защо е така. Зеленето телце е продължено от прекрасната лилава опашка, сякаш, за да накара за пореден път художникът да ревнува от въображението на природата. Видът е характе..
110.00лв. 49.00лв.
 Картина пейзаж с бял вълк
-55 %
Код: 1441
Картината съчетава пейзажната живопис и анималистичната живопис в едно. На преден план бял вълк гордо позира върху скала и сякаш с негово позволение получаваме възможност да видим територията, в която сам той се разполага. Погледът продължава към бекрайно синьото езеро, обградено от две планини, а в..
110.00лв. 49.00лв.
 Картина пейзажна сцена с водопад
-55 %
Код: 1442
В много култури водопадът е символ на потока на живота. Художникът е хванал тази символика по чудесен начин в това живописно платно с горски пейзаж и един доста широк водопад. От скалата, от която пада и във вира, в който се влива, виждаме мощната енергия на водата, но и нейната хармония със заобика..
110.00лв. 49.00лв.
Показва 1 до 12 от 443 (37 страници)

Модерни картини за хол - голямо разнообразие от картини за всекидневна на уникални цени. Вижте нашата колекция стенни картини подходящи за всекидневна над дивана или над камината. Продажби на големи рисувани картини за стена на хол, оригинални абстракции за модерни дневни стаи или картини с приятни цветни мотиви в сиво, кафяво, бежово, жълто, червено, синьо и още много красиви картини подходящи за хол във всеки стил.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието, и анализиране на трафика.