Категории
Продукти

Пейзажи с цветя

 Картина живопис градина с водопад
-55 %
Код: 1438
В платното е изобразена пейзажна сцена, в която се вижда как природата и човешката ръка работещи заедно създават прекрасни творения. В средата на картината тече малкия водопад, който се вие през построените стъпала, а от двете му страни овошни дървета и пищни растения създават живописната атмосфера ..
110.00лв. 49.00лв.
 Картина живопис поле със слънчогледи
-55 %
Код: 1433
Едно вдъхновяващо художествено творение с поле от слънчогледи докъдето стигат очите. Над тях обаче небето сякаш с две лица, едното чисто синьо, а другото с горещите цветове на залеза. Слъчногледите са едни от най-изобразяваните растения в живописта, само че тук, не се наслаждавате на едно или д..
110.00лв. 49.00лв.
 Картина рози в градината
-55 %
Код: 1422
Розите са винаги красиви, особено когато са в градината и са недокоснати от човешка ръка. Художникът ни дава възможност да докоснем с очи този малък градински пейзаж с рози в градината. Картината е подходящ подарък  за хола, за кухнята, за коридора, за офис, за магазин за цветя, но и за ат..
110.00лв. 49.00лв.
 Картина розови градински рози
-55 %
Код: 1421
Една картина, която излъчва красота и свежест. Розите в градината са най-красиви огрени от слънцето и с все още свежестта на сутрешната роса, която ги е докоснала. За почитателите на тази директна живопис, без допълнителни символични пластове, картината ще привнесе своя прекрасен розов час в интерио..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина живопис "Безкраен букет"
-55 %
Код: 1272
Хората, които обичат цветята ще бъдат възхитени от платното. Прекрасният букет от най-различни цветя в различни цветове създава едно многолико настроение, което можете да придадете в дома си. Картината е подходяща както за всекидневната, така и за кухненски интериор, за офис пространство, за кабинет..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина живопис "Дърво на син фон"
-55 %
Код: 1255
Картината е двойнствена в същността си и художникът се е справил много добре, за да покаже едновременно настъпващата пролет в разцъфналото дърво. Студеният син фон обаче говори, че студът още не си е отишъл и че крехкото разпъпване ще трябва да издържи още една студена нощ. Въпреки малкото изразени ..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина живопис "Жълто цвете"
-55 %
Код: 1266
Цветето е изобразено сякаш като портрет и неговия двойник, който се крие зад него. Този вид цветя се свързват с посвещението към слънцето и затова ефектът е толкова силен от неговия образ въху платното. Изберете го за подарък за дома, за офиса, за празника на любим човек, който обича цветята.&n..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина живопис "Кокичета"
-55 %
Код: 1258
За почитателите на кокичетата, чудесен техен портрет от природата. Художникът ги е изобразил натуралистично, но е подсилил ефекта с леко експресионистичен ефект.Направете подарък за дома си или за офис, за да стоплите сърцата на хората там, така както кокичетата възвестяват идването на пролетта.&nbs..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина живопис "Пеперуда монарх върху цвете"
-55 %
Код: 1269
Красива живопис вдъхновена от интимните моменти в природата. Художникът е изобразил пеперуда монарх, кацнала върху прекрасно лятно цвете. Картината е подходяща за много широк контекст от интериори, в кухненска среда, в хол и всекидневна, офис или кабинет.  ..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина живопис "Поле с макове"
-55 %
Код: 1264
Един пейзаж с алено червени макове, които обземат цялото пространство за себе си и не оставят нищо на небето назад в далечината или на поляната върху, която самите те са поникнали. Прекрасно решение на художника, за да навлезем в света на маковете и да разберем тяхната красота и пълнота като цветя. ..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина живопис "Поле с цветя"
-55 %
Код: 1274
 За любителите на пейзажната живопис, предлагаме един страхотен миг някъде в полето, в разгара на лятото. Където обширното синьо небе и пухкавите бели облаци прелестно отминават над килима от червени и розови цветя, в едно поле, което е ясно подредено. Изберете картината за вашия дом, за офиса,..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина живопис "Пчела върху жълто цвете"
-55 %
Код: 1268
Натуралистична живопис вдъхновена от интимните моменти в природата. Художникът е изобразил пчела, която събира нектар от жълто цвете. Картината е подходяща за подарък за пчелари, но е отлично решение за домашен интериор, за магазин за мед или билки, за аптека, за вилата. ..
110.00лв. 49.00лв.
Показва 1 до 12 от 23 (2 страници)

Картини с цветя и пейзажи - купи си картина с красиви пролетни пейзажи с цветя на най-изгодни цени онлайн. Избери от разнообразните маслени и акварелни картини с макови полета, лавандулови пейзажи, картини с кокичета, лалета и още много. Авторски картини и репородукции на български и световноизвестни художници на тема пейзажи с цветя.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието, и анализиране на трафика.