Категории
Продукти

Пейзажи

 Картина живопис градина с водопад
-55 %
Код: 1438
В платното е изобразена пейзажна сцена, в която се вижда как природата и човешката ръка работещи заедно създават прекрасни творения. В средата на картината тече малкия водопад, който се вие през построените стъпала, а от двете му страни овошни дървета и пищни растения създават живописната атмосфера ..
110.00лв. 49.00лв.
 Картина живопис есенна гора
-55 %
Код: 1439
Есента е безкрайно вдъхновение за художниците, защото предлага съчетание на цветове като никой друг сезон. В картината се вижда точно това. На преден план е кристално синият ручей, който минава между тежките посивели скали. В ниското се виждат още останали зелени дървета, а на заден план е огнената ..
110.00лв. 49.00лв.
 Картина живопис малък водопад
-55 %
Код: 1428
Един минималистичен горски пейзаж, от който лъха свежест и близост с природата. Струята вода пада по камъните директно в малкия ручей. Заленината по камъните издава, че е топлият сезон, но на скрито място в гората, където слънцето трудно прониква. Картината е подходяща за хола, за кухнята, за коридо..
110.00лв. 49.00лв.
 Картина живопис поле със слънчогледи
-55 %
Код: 1433
Едно вдъхновяващо художествено творение с поле от слънчогледи докъдето стигат очите. Над тях обаче небето сякаш с две лица, едното чисто синьо, а другото с горещите цветове на залеза. Слъчногледите са едни от най-изобразяваните растения в живописта, само че тук, не се наслаждавате на едно или д..
110.00лв. 49.00лв.
 Картина пейзаж с бял вълк
-55 %
Код: 1441
Картината съчетава пейзажната живопис и анималистичната живопис в едно. На преден план бял вълк гордо позира върху скала и сякаш с негово позволение получаваме възможност да видим територията, в която сам той се разполага. Погледът продължава към бекрайно синьото езеро, обградено от две планини, а в..
110.00лв. 49.00лв.
 Картина пейзажна сцена с водопад
-55 %
Код: 1442
В много култури водопадът е символ на потока на живота. Художникът е хванал тази символика по чудесен начин в това живописно платно с горски пейзаж и един доста широк водопад. От скалата, от която пада и във вира, в който се влива, виждаме мощната енергия на водата, но и нейната хармония със заобика..
110.00лв. 49.00лв.
 Картина пейзажна сцена с водопад и езерце
-55 %
Код: 1440
Художникът е изобразил една сцена от природата, която е далеч от нашите очи, затова неговото старание да я предаде реалистично е още по-важно. Виждаме как някъде там в гората, има малък водопад, който си пробива път през стъпаловидните скали, за да се слее с изумруденото горско езерце. За почитатели..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина живопис "Цветна гора"
-55 %
Код: 1203
Какво ли има зад така прекрасно живописаните дървета? Те сякаш са пуснали дълбоко корени във водата под тях. Прекрасните синьо, червено, зелено се отразяват в жълтата шир, но скриват от погледа, това, което може да бъде таен остров или гора насред водната шир. Отдайте се на въображението си! ..
110.00лв. 49.00лв.
Живопис пейзаж с дърво в черно бяло
-55 %
Код: 1334
Черно бяло платно обгърнато в мистика заради липсата на цветове, което оставя на въображението само да оцветява зашеметяващата природна гледка. Самотното дърво на преден план стои като символ на устойчивостта, родена от постоянството да се устоява далече от всичко. Чудесен подарък за дома или офиса,..
110.00лв. 49.00лв.
Картина "Дървета в багри"
-55 %
Код: 1163
 Природата често ни изненадва със своите цветове и форми, това не убягва от окото на художника. В този въображаем пейзаж сякаш в цветовете на дърветата са скрити всички сезони. Подарете си това цветно преживяване за домашния интериор, за хола, за офиса или за специално творческо помещение..
110.00лв. 49.00лв.
Картина "Изгубени в поле от лавандула"
-55 %
Код: 1202
В това абстрактно платно, художникът е избрал да насити пространството с прекрасен лавандулов цвят, но и в зелено, и в други ефирни нюанси, които създават цялостното усещане, че може би се намираме в едно лавандулово поле.  Така на сетивата не остава нищо друго освен да се потопят в него. ..
110.00лв. 49.00лв.
Картина "Слънце в полето" - пейзаж слънчогледи
-55 %
Код: 1025
Ако обичате свежестта, топлото излъчване и усещане за нежност, то тази картина пейзаж със слънчогледи е точно за вас.Изберете картината с поле от слънчогледи, за да направите дома си по-уютен, ведър и наситен с цветове. Можете да поставите картината във всяка стая - хол, кухня, спалня, коридор или д..
110.00лв. 49.00лв.
Показва 1 до 12 от 37 (4 страници)

Картини с пейзажи - огромен избор от красиви рисувани картини пейзажи онлайн на най-изгодни цени. Уникални пейзажни картини за стена - живописни арт пейзажи, маслени картини пейзажи и акварелни пейзажи подходящи за всеки всеки дом и офис. Пейзажите с масло са сред най-търсените картини от нашите колекции, като тук ще намерите прекрасни предложения от красиви картини с български гледки или пейзажи от света с маслени бои.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието, и анализиране на трафика.