Категории
Продукти

Картини с пейзажи

Kартина живопис "Цветна гора"
-55 %
Код: 1203
Какво ли има зад така прекрасно живописаните дървета? Те сякаш са пуснали дълбоко корени във водата под тях. Прекрасните синьо, червено, зелено се отразяват в жълтата шир, но скриват от погледа, това, което може да бъде таен остров или гора насред водната шир. Отдайте се на въображението си! ..
110.00лв. 49.00лв.
Картина "Дървета в багри"
-55 %
Код: 1163
 Природата често ни изненадва със своите цветове и форми, това не убягва от окото на художника. В този въображаем пейзаж сякаш в цветовете на дърветата са скрити всички сезони. Подарете си това цветно преживяване за домашния интериор, за хола, за офиса или за специално творческо помещение..
110.00лв. 49.00лв.
Картина "Изгубени в поле от лавандула"
-55 %
Код: 1202
В това абстрактно платно, художникът е избрал да насити пространството с прекрасен лавандулов цвят, но и в зелено, и в други ефирни нюанси, които създават цялостното усещане, че може би се намираме в едно лавандулово поле.  Така на сетивата не остава нищо друго освен да се потопят в него. ..
110.00лв. 49.00лв.
Картина "Слънце в полето" - пейзаж слънчогледи
-55 %
Код: 1025
Ако обичате свежестта, топлото излъчване и усещане за нежност, то тази картина пейзаж със слънчогледи е точно за вас.Изберете картината с поле от слънчогледи, за да направите дома си по-уютен, ведър и наситен с цветове. Можете да поставите картината във всяка стая - хол, кухня, спалня, коридор или д..
110.00лв. 49.00лв.
Картина живопис "Река и планина"
-55 %
Код: 1161
Един прекрасен планински пейзаж, в който реката пресича планинския разлом, на фона на вече снежните върхове в далечината. Художникът е използвал студените цветове от палитрата, за да създаде величествените пропорции на пейзажа...
110.00лв. 49.00лв.
Картина живопис "Синева"
-55 %
Код: 1209
В това платно усещането за лекота и ефир е изведено до съвършенство, така че да не е нужно реалистичното изображение. Пространството е лишено от тежест, като присъствието на водата и небето се усеща, а някъде между тях и следите от една самодостатъчна си природа.  Картината е чудесен под..
110.00лв. 49.00лв.
Картина морски пейзаж "Сянка над вълните" - залез
-55 %
Код: 1061
Картина с уникален морски пейзаж по залез. Слънцето се скрива и обгръща морето в лека сянка, което придава и малко мистично усещане.Ако искате да добавите красив цвят и индивидуалност в своя дом или офис, тази забележителна картина с летен пейзаж ще бъде чудесен избор...
110.00лв. 49.00лв.
Картина пейзаж "Игра на цветовете" - поле с цветя
-55 %
Код: 1060
Тази абстрактна картина пресъздава по красив и колоритен начин един свеж и забележителен природен пейзаж. Изобразеното върху платното поле с цветя ще вдъхне нов живот в помещението, в което сте избрали.Изберете картината с поле от ярки цветя, която ще внесе пролетта във всяка стая - спалня, кухня, х..
110.00лв. 49.00лв.
Картина пейзаж "Композиция"
-55 %
Код: 1200
 В това прекрасно живописно платно, художникът създава един въображаем пейзаж, който обаче е представен през езика на експресионизма. Виждаме как природата е очертана със своите елементи, но постепенно, те започват да се размиват и от пейзажа остава само силуета и неговото цветово въздейств..
110.00лв. 49.00лв.
Картина пейзаж "Наситеност от цветове" - гора
-55 %
Код: 1084
Цветове на картината не само могат да накарат стаята ви да изглежда невероятно, свежо и красиво.Изберете тази красива и различна картина пейзаж с гора, която ще бъде прекрасен завършех на хол или офис...
110.00лв. 49.00лв.
Картина пейзаж "Природна свежест" - гора
-51 %
Код: 1078
Съчетанието на цветовете в това произведение напомня за преминаването на лятото и идването на есента. Ако обичате свежестта, топлината и усещането за нежност, тогава тази цветна и леко абстрактна картина пейзаж с гора несъмнено е правилен избор...
120.00лв. 59.00лв.
Картина пейзаж "Слънчева равнина" - поле с дървета
-55 %
Код: 1075
Платното на картината е изрисувано с красиви жълти и оранжеви тонове, които допринасят за създаването на повече стил.Картина пейзаж с дървета в полето ще донесе топлина и цвят и нежност в пространството, като го направи уютно и още по-привлекателно. Прекрасен вариант за хол или офис...
110.00лв. 49.00лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)

Картини с пейзажи - огромен избор от красиви рисувани картини пейзажи онлайн на най-изгодни цени. Уникални пейзажни картини за стена - живописни арт пейзажи, маслени картини пейзажи и акварелни пейзажи подходящи за всеки всеки дом и офис. Пейзажите с масло са сред най-търсените картини от нашите колекции, като тук ще намерите прекрасни предложения от красиви картини с български гледки или пейзажи от света с маслени бои.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието, и анализиране на трафика.