Категории
Продукти

Абстрактни картини

Kартина "Абстракция 3" живопис
-55 %
Код: 1197
Много абстрактни картини нямат имена, нямат и тълкувания, за това, което изобразяват. Всичко е до окото на наблюдаващия, който трябва да открите за себе си взаимодействието между цветовете, формите, цялостното внушение. В това платно виждаме как върху хоризонталните линии в бяло, синьо и кафяво, едн..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина "Абстракция 6" живопис
-55 %
Код: 1206
Абстрактно живописно платно, което е издържано в стилистиката на най-добрите образци в жанра. Поетичното съчетание на сините цветове с маслено зелени и тъмно нюанси, както и с добавените червеникави и лилави тонове, създават една визуална поема, която поразява сетива със своята завършеност и сам..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина "Балерина след представлението"
-55 %
Код: 1204
За почитателите на балетното изкуство, една прекрасна картина с балерина, която приема овациите на публиката в характерната en pointe стъпка. Нейното ефирно тяло и облекло са осветени от прожекторите, които създават рязък контраст между топлите и студените тонове. Публиката не се вижда, но можем д..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина "Етер в синьо и златисто" живопис
-55 %
Код: 1196
В ефира има цветове, които разглеждаме цялостно, но никога в детайл, никова в тяхната отвъд физическа перспектива. Това платно представя как златистата нишка пробива синия етер и предава на сетивата своите въпроси. Живописните багри не разказват история, но създават едно пространство за съзерцание.П..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина "Пламъкът на феникса"
-55 %
Код: 1207
Това абстрактно платно изобразява цветовете на жар птицата, на умиращия и възкръстващ феникс – процес съпътстван от пламк и пепел, от игра на горещи цветове и техните контрасти. Насладете се на картината, в която формите са в процес на зараждане от стихийните цветове.Модернистична абстрактна живо..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина "Сини пластове"
-55 %
Код: 1205
Картината изобразява едно абстрактно платно, което може да означава много неща. Художникът е избрал синята гама, за да върви от по-тъмно към по-светло, със всеки по-горен пласт. Така се създава една пространствена композиция, която има едновременно дълбочина, но и повърхностно вълнение. Сетивата мож..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина аероживопис "Меандри"
-55 %
Код: 1192
За хората от древноста по тези земи, меандърът е символ. В същността си този природен феномен, при който реката сякаш се вие като змия сред скални възвъшения и гори, символизира вечността и вълнообразния поток на човешкия живот. Картината изобразява този меандър сред зеленина и погледнато сякаш..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина живопис "Космически движения"
-55 %
Код: 1201
Космическото пространство е най-загадъчната сфера за човешкото познание. Затова в последните години „космическата живопис” е сред най-популярните и търсени жанрове от обикновените хора. В картините обикновено се виждат границите на астрономията, въображаемото необятно поле, астрология, мистика, ..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина композиция "Мозаечни багри"
-55 %
Код: 1195
Едва ли когато гледате мозайка на пода си представяте, че тя има символично значение. Живописта обаче има тази привилегия да изобрази мозайката именно в нейната символика - като  духовен символ на живота; като означение на различните модели, в които живеем.Виждаме в платното как отделни цветове..
110.00лв. 49.00лв.
Абстрактна картина "Айфеловата кула"
-55 %
Код: 1191
Сигурно сте виждали безброй снимки и картини с образа на Айфеловата кула. Едва ли сте я виждали в такъв бял силует, който е избухва в жълто-червена аура. В долната част зеленина и човешкия поток пред кулата сякаш се сливат в едно и загубват лицата си. Нетрадиционният образ ще впечатли всеки ..
110.00лв. 49.00лв.
Абстрактна картина "Геометрия и живопис"
-25 %
Код: 1194
Един нестандартен поглед към геометрията където различни цветни квадрати обусляват наситено пространство. Различните цветни сектори си взаимодействат контрастно в една игра на топли и студени цветове, където единственият победител е геометричният ред. Чудесен подарък за офис пространство, за ..
120.00лв. 90.00лв.
Абстрактна картина "Животът е страст" - в червено и сиво
-55 %
Код: 1003
Модерна абстрактна картина, която създава приятно визуално изживяване и внася зареждаща енергия за живот.Картината ще внесе стил в интериора и ще създаде приятна атмосфера във вашия хол или офис...
110.00лв. 49.00лв.
Показва 1 до 12 от 48 (4 страници)

Модерни абстрактни картини - изберте от нашата колекция абстрактни картини за хол, за дома и за офиса на цени с поръчка онлайн и директно от ателието на художниците. Модерни картини за стена с различни техники за изработка - абстрактни картини с маслени бои, с акрилни бои или с акварел. Може да изберете от оригинални картини абстракции, модерно изскуство директно от художниците или репродукции на картини на известни художници. Модерно изкуство в твоя дом и офис, което ще създаде уникална атмосфера, стил и усещане за изискан вкус. Модернистичните картини абстракт стил са уникална идея за подарък за всеки ценител.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието, и анализиране на трафика.