Категории
Продукти

Блог RSS Feed

28 март Енергийни картини
admin 0 393
Следващите редове са свързани с едно живително, вибриращо изкуство, чийто плод е жанра свързан с енергийните картини, позитивните картини, картините използвани за арт терапия, за антистрес или за мотивация. Историците на изкуството избягват да говоря..
27 март Пейзаж с топли цветове
0 369
Картините с пейзажи са едни от най-разпространените изобщо в света на живописта. И ако старите майстори са използвали пейзажа, за да подчертаят сюжета на картината, то от един момент насетне, пейзажите стават самостоятелен жанр, който представят обра..
25 март КАРТИНИ ЗА ЗАВЕДЕНИЕ – първа част
0 153
Да намерите точния декор за вашето заведение, ресторант, хотел, може да бъде също толкова важно колкото менюто, което предлагате на клиентите си. Картините са част от този декор, дори може да се каже, че те са последният щрих в окончателното визуално..
25 март КАРТИНИ ЗА ЗАВЕДЕНИЕ – втора част
0 139
Цветовете и картините в интериора на заведенията за хранене имат много силно влияние върху клиентите. Това влияние дори е по-силно на подсъзнателно ниво, така че клиентите да изпитат привързаност към заведението и да се връщат там като на любимо мяст..
23 март Какво символизира картина с коне
0 684
Конят е един от най-често появяващите се образи в човешкото творчество още от древността. Затова има едно огромно културно-историческо натрупване, което определя много по-сложна действителност засягаща символното изобразяване на конете в картините.Са..
22 март Картини за спалня по фън шуй
0 52
Всеки знае, че категоричното изпълнение на фън шуй в дома е почти невъзможно, освен ако човек не се посвети тотално на такова дело. Има обаче много полезни фън шуй идеи и съвети, които можете да приложите. В този текст ще се занимаем с такива, които ..
18 март Пейзажи с животни
0 67
Живописта е изкуство, което изисква огромно майсторство от художника. Това обаче е изкуство, което трябва да владее и зрителят, почитателят на картините, за да разбира какво е изобразено върху самото платно – да вижда отвъд картината. Например какво ..
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието, и анализиране на трафика.