Категории
Продукти

Картини със слънчогледи

Картина "Слънце в полето" - пейзаж слънчогледи
-55 %
Код: 1025
Ако обичате свежестта, топлото излъчване и усещане за нежност, то тази картина пейзаж със слънчогледи е точно за вас.Изберете картината с поле от слънчогледи, за да направите дома си по-уютен, ведър и наситен с цветове. Можете да поставите картината във всяка стая - хол, кухня, спалня, коридор или д..
110.00лв. 49.00лв.
Картина пейзаж "Пламъци в морето"
-55 %
Код: 1189
Прекрасно платно, в което морският пейзаж сякаш избухва в пламъци в далечината. Ако внимателно се вгледате в картината, ще видите, че това са лодки и техните цветни платна, но изобразени чрез пламтящото въображение на художника. Прекрасна картина за хол, за кухня, за офис, за вилата край морето;..
110.00лв. 49.00лв.
Картина пейзаж "Пурпурен залез в морето"
-55 %
Код: 1190
Няма как да не сте гледали залеза и да не сте виждали как понякога природата изпраща слънцето с фантастични пурпурни цветове. В този морски пейзаж, слънцето е почти напълно погълнато от небесната коприна, която се отразява в морето и така картината впечатляващо събира всичко в една цветна феерия..
110.00лв. 49.00лв.
Картина пейзаж "Слънце над морето"
-55 %
Код: 1188
Един впечатляващ морски пейзаж на ръба на експресионизма. Развълнуваното море е готово да прелее извън платното, а жаркото слънце хвърля надалеч своите отблясъци. Прекрасна картина за хол, за кухня, за офис, за вилата край морето; като чудесен подарък за човек, който обича ексцентричните мор..
110.00лв. 49.00лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Картини със слънчогледи - избери и поръчай картина със слънчогледи на най-изгодна цена онлайн. Може да поръчате репродукция на картината Слънчогледите на Ван Гог или да изберете от голямото разнообразие от маслени пейзажи със слъчогледи, акварели със слъчогледи и други творби на български и световноизвестни художници.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието, и анализиране на трафика.