Категории
Продукти

Картини портрети

Kартина портрет "Васил Левски"
-55 %
Код: 1227
Едва ли портрет на Васил Левски има нужда от допълнително представяне. Всеки българин знае за неговото дело и значение за тази България, която усещаме като Родина и Отечество. Портретът е нарисуван с подобаващо внимание, като Апостола на свободата е пресъздаден в неговите младолики черти, с подчерта..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина портрет "Христо Ботев"
-55 %
Код: 1228
Христо Ботев е незабравим български революционер, възрожденец и поет, чийто безсмъртен дух и до ден днешен живее и осмисля живота в съвременна България. Портретът изобразен чрез езика на живопистта, носи подобаваща почит към, но и възможност на всеки, който притежава картината, да носи в себе си ..
110.00лв. 49.00лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Картини на портрети - вижте изберете на уникални цени онлайн. Изберете от различните техники за изработка портрети с маслени бои, портрети на канава, портрети с акварел и още ... Оригинални авторски портрети и портрети репродукции на картини на световноизвестни и български художници.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието, и анализиране на трафика.