Категории
Продукти

Морски картини

 Картина живопис град край морето
-55 %
Код: 1425
Понякога не е нужно да живеете край морето, за да се насладите на неговата красота. Достатъчно е да погледнете в картината, за да видите как спокойно минава покрай хълмовете, за да стигне до пристана на крайморския град. Червените и бежови къщи контрастират прекрасно с цвета на водата и зелените хъл..
110.00лв. 49.00лв.
 Картина живопис далечен залез
-55 %
Код: 1430
Един вдъхновяващ морски пейзаж, където погледът се минава межди морските скали и стига далеч където се разиграват последните игри на дневната светлина. Слънцето се скрива зад далечния град и оцветява тъмно сините облаци с огнен залп, който се разпростира надалеч в небесната шир. В морето на преден п..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина екзотичен морски пейзаж с лодка и палма
-55 %
Код: 1289
Самотен морски бряг само с една лодка и една палма, които са свидетели на пурпурния залез. Картината показва съвършената простота на екзотичните пейзажи, които заспиват красиво под последните лъчи на слънцето. Картината е страхотен подарък за дома, за офиса, за бара край морето, за всеки почита..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина живопис морска ивица
-55 %
Код: 1311
Художникът ни показва такава част от морската шир, която е прекъсната от земната ивица и която е населена с малки къщички. Това създава една прекъснатост на погледа, която създава възможности. Цветовете са реалистични, микс от морското синьо и топлите керемидени нюанси. Лятното време създава прекрас..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина живопис морският кей
-55 %
Код: 1306
Художникът приканва всеки, който види картината да пристъпи към дъсчената фигура на кея и да тръгне напред, за да се наслади на мига. От ляво на кея виждаме как се свечерява, а отдясно е приказката образувана от цветовете на залеза. Картина с морски пейзаж, подходяща за използване у дома или в ..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина живопис палми на залез
-55 %
Код: 1312
Тази красива картина ще зарадва всеки почитател на морските залези. Можете да видите съчетанието на свечеряването при палмите, в контраст със златния залез, който е още по-височко в небето, но цветовете говорят за настъпващата феерия преди мрак. Чудесен подарък за офиса, също така може да изпол..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина живопис плажната ивица
-55 %
Код: 1309
Художникът ни предлага този път да се насладим на плажната ивица, която е скрила своя пясък с дървета и скалист бряг, за да направи това кътче недостъпно за плажуващите туристи. Картината говори за важността да запазим дивите кътчета край морето, за да може там да се развива живота в природата без ч..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина залез над лагуната
-55 %
Код: 1304
Художникът е изобразил момента на залеза, който наблюдава от брега на морето, но там където залязващото слънце прави своята късна магия се намира тайнствената лагуна, Един поетичен пейзаж с безкрайна красота.Картина с морски пейзаж, подходяща за дома и офиса, за хора, които обичат морето и всичко ок..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина каменният морски бряг
-55 %
Код: 1303
Това определено не е картината, която ще ви накара да мислите за ваканция на морето, за излежаване на плажа, но със сгурност ще отведе мислите ви в друга посока: тази на съзерцанието, поезията, мечтанието. Морската вода плавно спира в камъните, които служат като граница докъде спира човешкото владен..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина кей на залез слънце
-55 %
Код: 1305
В този замечтан морски пейзаж, художникът е лишил платното от човешкото присъствие. Така самотният кей стои като граница между морето, небето и далечната феерия от изчезващото от хоризонта слънце.Произведение на изкуството с морска сцена, подходящо както за дома, така и за офиса, за хора, които обич..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина лятно море от птичи поглед
-55 %
Код: 1302
Тази творба представя на зрителя уникална перспектива към морския пейзаж. Виждаме мястото където морето и брегът се срещата при това от птичи поглед. Чадърите и малките  човешка фигури, говорят, че плажът не е пренаселен, а това кара зрителя да мечтае за това преживяване.Картина с морски пейз..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина морска живопис с платноходка
-55 %
Код: 1314
Насладете се на пейзажа в лазурната морска вода в картината, която продължава докъдето стига погледът. Небето е по-тъмно и леко навъсено, за да създаде прекрасния контраст. Между морската вода и ефира, гордо е изпънала платна, съвременната платноходка. Отличен подарък за любителите на морски пе..
110.00лв. 49.00лв.
Показва 1 до 12 от 76 (7 страници)

Картини с морски пейзажи - изберете от нашата колекция картини "Море" на най-изгодни цени онлайн. Уникални маслени картини с морски пейзажи, картини на канава, акварелни картини с морски мотиви, репродукции на картини на световноизвестни и български художници. Изберете от голямото разнообразие от рисувани картини с масло (маслени бои), акрил и акварил - красиви пейзажи с лодки в морето, плажове, палми, пясък, изгреви, залези, кораби, океан или морско дъно, риби, цветни медузи и още много картини на тема море и лято.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието, и анализиране на трафика.