Категории
Продукти

Морски картини / пейзажи

Картина "Залез над морските вълни"
-55 %
Код: 1159
Слънцето сякаш забулено зад късните облаци, върви към залез, но художникът ни оставя още време да се полюбуваме на морето в този час. То е бурно, но красиво, в своите зелени вълни, които обгръщат скалите. За почитателите на морския пейзаж, изчистен от кораби и хора, това е страхотен подарък, ..
110.00лв. 49.00лв.
Картина екзотичен морски пейзаж "Палма"
-55 %
Код: 1225
Самотният остров е винаги някъде там и те очаква. Това е настроението, с което много художници посягат към темата за екзотичните острови. Тук виждаме безбрежните сини море и небе, и палмата, която ни напомня, че се намираме на самотен остров някъде в тропически води. Само едно тъмно синьо петно в го..
110.00лв. 49.00лв.
Картина живописен пейзаж "Брега на цветята" - морски плаж
-55 %
Код: 1083
Живописна картина, изобразяваща красив безлюден морски плаж, обграден от забележителни цветя.Тази картина с морски пейзаж ще направи жилището ви да изглежда по-уютно, спокойно и красиво. Цветовете върху платното ще вдъхнат положителна енергия в офис, хол или спалня...
110.00лв. 49.00лв.
Картина морски изгрев пейзаж "Блестящо слънце"
-55 %
Код: 1126
Картина, в която виждаме как лъчите на изгряващото слънце огряват спокойната вода на морето и създават усещане за нещо ново и чисто.Изберете този красив морски пейзаж с изгрев над морето и направете още по-уютни, свежи и красиви всеки хол, спалня, всекидневна или офис...
110.00лв. 49.00лв.
Картина морски пейзаж "Виолетово море" - лодка във водата
-55 %
Код: 1106
Прелестта на този морски пейзаж е в начина, по който лодката е поставена на преден план, привличаща вниманието, докато морето, изобразено в розови нюанси пресъздава настъпващата нощ с идването на залеза.Изберете тази лятна картина с лодка на пристанището на морето  и направете всеки хол или офи..
110.00лв. 49.00лв.
Картина морски пейзаж "Вълнение"
-55 %
Код: 1156
 В този класически морски пейзаж вълнението на морето разлюлява сетивата в едно величествено съзерцание на самата природа. Няма кораби, няма хора, единствено сблъсъка на морската стихия с твърдата скала. Липсата на слънцето, също задава едно мистично очакване и вълнението на морето се преда..
110.00лв. 49.00лв.
Картина морски пейзаж "Две лодки"
-55 %
Код: 1155
 Един познат мотив в живописта, самотни лодки на брега на морето. Пътуващите лодки са символ на пътешествие и приключение, но когато са на брега, те предлагат романтичен поглед към необятната шир и един своеобразен подслон.  Картината е пресъздадена чрез смелото съчетание на светлото и..
110.00лв. 49.00лв.
Картина морски пейзаж "До брега" - лодка на пристанището
-55 %
Код: 1146
Морска картина, която изобразява лодка в спокойното море, закотвена до кея. Използваните цветове са много наситени и ясни, като очертават по много красив начин основния акцент върху платното.Изберете този морски пейзаж, за да направите всяка стая по-слънчева, по цветна и с приятна лятна атмосфера. П..
110.00лв. 49.00лв.
Картина морски пейзаж "Към целта" - лодка в морето
-55 %
Код: 1125
Картина създаваща усещане за свобода и почивка. Платното пресъздава по прелестен начин красотата на морския пейзаж, изобразяващ плаващата лодка сред спокойната синя вода.Тази картина с плаваща лодка в морето ще е едно прекрасно допълнение към интериора, като може да бъде поставена в хол или офис...
110.00лв. 49.00лв.
Картина морски пейзаж "Лято в скалите" - вълни на брега
-55 %
Код: 1077
Обичате картини с пейзажи на морето? Върху платното на картината е изобразен красив морски бряг с контрастни цветове и вълни удрящи се в скалите. Тази забележителна картина с морски пейзаж може да вдъхне живот на всяко помещение. Ако искате да внесете цвят в  хол или офис, то картината ще ..
110.00лв. 49.00лв.
Картина морски пейзаж "Мистичен залез"
-55 %
Код: 1113
Върху платното по изключително красив начин е изобразено залязващо слънце над морето. Цветовете са наситени и ярки и правят картината още по-обаятелна.Тази картина морски пейзаж със залез над водата може да превърне всеки хол или офис в място, изпълнено с уют и лятно настроение...
110.00лв. 49.00лв.
Картина морски пейзаж "На брега" - плаж и вълни
-55 %
Код: 1127
Картина, внасяща лятното свежо настроение и усещане за морски бриз. Платното пресъздава прелестта на плажа, покрит с фин пясък и стихващите морски вълни.Тази картина морски пейзаж е идеална за поставяне в хол или офис, защото ще бъде един прекрасен завършек на интериора...
110.00лв. 49.00лв.
Показва 1 до 12 от 27 (3 страници)

Картини с морски пейзажи - изберете от нашата колекция картини "Море" на най-изгодни цени онлайн. Уникални маслени картини с морски пейзажи, картини на канава, акварелни картини с морски мотиви, репродукции на картини на световноизвестни и български художници. Изберете от голямото разнообразие от рисувани картини с масло (маслени бои), акрил и акварил - красиви пейзажи с лодки в морето, плажове, палми, пясък, изгреви, залези, кораби, океан или морско дъно, риби, цветни медузи и още много картини на тема море и лято.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието, и анализиране на трафика.