Категории
Продукти

Зимни картини

 Картина живопис снежна гора
-55 %
Код: 1434
Зимата също разполага със своя чар. Тя се изобразява трудно, но един път пресъздадена в живописното платно, картината създава прекрасна атмосфера. В картината виждате как дълбокият сняг е затрупал горската шир. На заден план е побелялата иглолистна гора, а на преден план самотното дърво, което ще се..
110.00лв. 49.00лв.
Kартина живопис "Синигери на клон"
-55 %
Код: 1223
Това прекрасно зимно платно изобразява три синигера на клон. Два от тях са се сгушили заедно, а третият сякаш стои и иска да им каже нещо. Студеният фон и мразовитото усещане подсилват драматичния замисъл в картината. Синигерът е моногамна птица, вярна на един самотен партньор, затова нейният о..
110.00лв. 49.00лв.
Картина зимен живопис "Зимен чар" - хижа в гората
-55 %
Код: 1087
Търсите ли нов начин да освежите стаите в дома си? Искате красива картина, подходяща за хол или офис? Тази прекрасна зимна картина е превъзходен избор, защото ще внесе не само цвят, където и да е поставена, но и усещане за чистота и свежест.Платното със зимен пейзаж с малка хижа в гората комбинира п..
110.00лв. 49.00лв.
Картина зимен пейзаж "Зимен връх" - планина със сняг
-55 %
Код: 1086
Красива живописна картина със зимен пейзаж. Върху платното са използвани прекрасни различни контрастни цветове. Студените нотки в комбинация с топлите тонове прави картината още по-магнетична и забележителна.Изберете тази картина с природен зимен пейзаж и тя ще добави цветно докосване във всяка стая..
110.00лв. 49.00лв.
Картина зимен пейзаж "Необятна синева" - планини
-55 %
Код: 1070
Картина с великолепен зимен живописен пейзаж, която внася усещане за безкрайност и лекота.Тази картина с прекрасен зимен планински пейзаж  е чудесна за окачване в дома или в офиса ви, защото притежава красива индивидуалност, която ще изглежда разкошно и в хол или спалня...
110.00лв. 49.00лв.
Картина зимен пейзаж "Хладен полъх" - гора в планината
-55 %
Код: 1109
Картина с много очарователен зимен пейзаж. Хладен вятър преминава през полето, навлизайки в гората. Цветовете на небето и дърветата са изключително красиви, благодарение и на наситеното дълбоко синьо.Тази зимна живописна картина със сняг в планината е идеална за всеки, който иска да направи още по-и..
110.00лв. 49.00лв.
Картина пейзаж "Топлината на зимата"
-55 %
Код: 1072
Върху платното е изобразен атрактивен зимен пейзаж, който излъчва топлина, благодарение на червено-оранжевите мотиви. Ако обичате по-атрактивния стил, то тази картина ще допълни прекрасно интериора ви, без значение дали ще я поставите в офис или хол...
110.00лв. 49.00лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)

Картини със зимни пейзажи - вижте нашите предложения за зимни картини на най-изгодни цени онлайн. Ръчно рисувани снежни картини, зимни картини с ръчен релеф или репродукции на най-красивите зимни пейзажи в света и България. Може да изберете хубави зимни картини с маслени бои, снежни пейзажи с акварел или акрилни картини, както и репродукции на световноизвестни художници на тема зима. Уникални картини с пейзажи с масло на канава, с ръчен релеф или с цялостно дорисуване. Харесай своята пейзажна живопис за усещане за зимна приказва в твоя дом или за подарък на свой близък. Избери от богатото разнообразие от зимни картини в гората, планината, с къщи, животни и още много оригинални предложения директно от ателиетата на художниците.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието, и анализиране на трафика.