Категории
Продукти

Живопис картини

Абстрактна картина "Геометрия и живопис"
-25 %
Код: 1194
Един нестандартен поглед към геометрията където различни цветни квадрати обусляват наситено пространство. Различните цветни сектори си взаимодействат контрастно в една игра на топли и студени цветове, където единственият победител е геометричният ред. Чудесен подарък за офис пространство, за ..
120.00лв. 90.00лв.
Абстрактна картина "Животът е страст" - в червено и сиво
-55 %
Код: 1003
Модерна абстрактна картина, която създава приятно визуално изживяване и внася зареждаща енергия за живот.Картината ще внесе стил в интериора и ще създаде приятна атмосфера във вашия хол или офис...
110.00лв. 49.00лв.
Абстрактна картина "Синьо пространство"
-25 %
Код: 1193
Едно абстрактно платно, в което синия цвят завзема пространството с гъсти и тъмни нюанси. Тази наситеност създава усещането за една вътрешна динамика, в която синият цвят не създава дълбочина, но по-скоро студен пейзаж изразяващ непревземаемата природа.Картината ще внесе подчертан модерен стил в инт..
120.00лв. 90.00лв.
Картина "Pixel Dream" абстракция
-55 %
Код: 1174
Платното представя една мозайка от цветни квадратчета, които са толкова наситени, че създават ефект на пикселизацията. Тази цветна задача носи в себе си постиженията на първите абстрактни и авангардни решения за промяна на визуалното поле, които със сигурност имат своите верни почитатели. Подх..
110.00лв. 49.00лв.
Картина "В синия лес"
-55 %
Код: 1158
Художникът ни предлага един нестандартен поглед към пустия пейзаж, в който пет дървета посрещат сетивата ни. Изборът на синия цвят за основен в картината създава една дълбочина, в която сякаш окото се опитва да проникне отвъд познанието ни за природата. Картината е чудесен подарък, за хората..
110.00лв. 49.00лв.
Картина "Вертиго" абстракция
-55 %
Код: 1171
 Абстрактното платно изобразява кръгова композиция, която сякаш пробива пространството. Картината представлява една загадка, чиято естетика може да бъде отличен подарък за офис, за хол или за стая, където дизайнът позволява излагането на абстрактно съдържание...
110.00лв. 49.00лв.
Картина "Дървета в багри"
-55 %
Код: 1163
 Природата често ни изненадва със своите цветове и форми, това не убягва от окото на художника. В този въображаем пейзаж сякаш в цветовете на дърветата са скрити всички сезони. Подарете си това цветно преживяване за домашния интериор, за хола, за офиса или за специално творческо помещение..
110.00лв. 49.00лв.
Картина "Живописна есен"
-55 %
Код: 1160
Есента вече се е настанила в гъстата гора и художникът не ни спестява нищо от това. Огнено червеното, топлото жълто, обгръщат срамежливата зеленина и скриват дори водата, която минава през гората. Единствено небето все още е светло и просторно, но сякаш далечно от основното усещане в картината. ..
110.00лв. 49.00лв.
Картина "Жълто" абстракция
-55 %
Код: 1176
Изображение в традициите на арте повера, където платното придобива съвсем друг смисъл. Познатите форми изчезват и биват заместени от произволни такива, които си взаимодействат, без да предлагат отговор или решение. Изборът тук е за жълта абстракция, която чудесно се съчетава в модернистичен ин..
110.00лв. 49.00лв.
Картина "Залез над морските вълни"
-55 %
Код: 1159
Слънцето сякаш забулено зад късните облаци, върви към залез, но художникът ни оставя още време да се полюбуваме на морето в този час. То е бурно, но красиво, в своите зелени вълни, които обгръщат скалите. За почитателите на морския пейзаж, изчистен от кораби и хора, това е страхотен подарък, ..
110.00лв. 49.00лв.
Картина "Изгубени в поле от лавандула"
-55 %
Код: 1202
В това абстрактно платно, художникът е избрал да насити пространството с прекрасен лавандулов цвят, но и в зелено, и в други ефирни нюанси, които създават цялостното усещане, че може би се намираме в едно лавандулово поле.  Така на сетивата не остава нищо друго освен да се потопят в него. ..
110.00лв. 49.00лв.
Картина "Квантово вдъхновение"
-55 %
Код: 1172
Картината предлага едно излизане от познатите форми и навлизане в квантовата реалност където частици, вълни и енергии, невидимо работят, за да създадат нашата реалност. Платното изобразява едно ядро, която излъчва енергийни вълни, а цветовете говорят за заряда, който се създава.Подходяща за офис,..
110.00лв. 49.00лв.
Показва 1 до 12 от 165 (14 страници)

Картини живопис - изберте от нашата колекция живописни картини на цени директно от художниците. Авторски картини живопис, маслена живопис, живопис пейзажи, монументална живопис, акварелна живопис, репродукции на живописни картини на български и световноизвестни художници. В колекцията се включват картини на канава с масло, техника с надживописване с маслени бои и уникален релеф.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието, и анализиране на трафика.